کتابچه طلایی آمادگی آزمون
شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۱/۱/۶۷/۷۶-۷
۷۵۱۲۲۰۶۷۰۳۱۰۰۹۱
۱-۰۷۰-۶۷-۷۵۱۲
نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
نمونه ای از متن مجموعه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک
۱- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .
۲- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .
۳- برای رویه کیک گرد ۲۵ سانتی متری ۳ عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ
۴- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.
۵- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.
۶- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.
۷- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.
۸- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .
۹- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.
۱۰- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.
۱۱- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .
درباره این سایت